TOP NEWS

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έρευνα: Οι λόγοι που οι Ελληνίδες κερατώνουν

Η έρευνα που θα σου ανοίξει τα μάτια και θα καταλάβεις γιατί πρέπει να πληρώνεις διατροφή ως Έλληνας κερατάς, πατέρας και σύζυγος!


Έρευνα: Οι λόγοι που οι Ελληνίδες κερατώνουν

Μία νέα έρευνα ξεσκεπάζει τους λόγους που ωθούν μία γυναίκα στο να απιστήσει σε σχέση με τον κοινωνικό ρόλο που έχει στην εκάστοτε περίοδο της ζωής της. Αυτό σημαίνει ότι για την ίδια γυναίκα, οι λόγοι που θα απιστήσει διαφέρουν από το ένα στάδιο της ζωής της στο άλλο. 

Το AshleyMadison.com πραγματοποίησε μία έρευνα στην Ελλάδα και προσδιόρισε τέσσερις τύπους γυναικών, την φοιτήτρια, την business woman, την εργαζόμενη μητέρα και την νοικοκυρά αναλύοντας την σχέση τους με την απιστία. Με λίγα λόγια, αν απιστούσαν οι συγκεκριμένες γυναίκες, για ποιο λόγο θα το έκαναν και ποιόν τύπο άνδρα θα επιλέγανε.

Η απιστία έχει σχέση με τα θέλω των γυναικών, τις ανάγκες τους αλλά και με την σεξουαλική ικανοποίηση που μπορεί να έχουν από το εκάστοτε παραστράτημα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του ιστότοπου Νόελ Μπίτερμαν.

Φοιτήτριες: Έλκονται από επιχειρηματίες, επενδυτές και μάνατζερς. Λόγω ηλικίας, θέλουν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες εξ' ου και το 31,7% από το συνολικό δείγμα, απάντησε ότι έχει το συγκεκριμένο σκοπό συμπληρώνοντας ότι θα έκανε τα πάντα για να τον πετύχει. Το 28,4% θα προτιμούσε έναν εραστή που θα του μάθει τα μυστικά του έρωτα και το 20,3% είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες. Τέλος, το 20,3% θα ήθελε να δοκιμάσει έναν πιο ενδοτικό ρόλο.

Business woman: Έλκονται από μάνατζερς, επιχειρηματίες marketing , συμβούλους και δικηγόρους. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις με το 32,3% να απαντάει λέγοντας ότι επιθυμεί να ζήσει την κρυφή σεξουαλική του φαντασίωση χωρίς όρια και φραγμούς. Το 29,6% θέλει να παίξει με τον εραστή παιχνίδια τύπου εξουσίας, το 27,2% θέλει να δοκιμάσει διαφορετικούς ρόλους ενώ το 10,9% επιλέγουν τον εραστή τους με βάση το γεγονός ότι δεν θα τους βάλει κανένα όριο στην ελευθερία τους και με κανένα τρόπο.

Εργαζόμενες μητέρες: Αν είναι παντρεμένες για κάποια χρόνια και έχουν μικρά παιδιά, έλκονται από αθλητικούς τύπους, καλλίγραμμους τεχνίτες και γοητευτικούς μπαρμεν. Λόγω της τέλειας ισορροπίας που έχουν στην καθημερινότητα τους, κάνοντας τα πάντα με πρόγραμμα, έλκονται από νεώτερους εραστές, έχοντας σαν βασικό γνώμονα την εμφάνιση επειδή δεν συγχέουν τα συναισθήματα αγάπης με την σχέση. Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενες μητέρες που είναι παντρεμένες για πολλά χρόνια ή έχουν κάποιο μακροχρόνιο δεσμό, νιώθουν ότι έχει σβήσει η φλόγα του σεξ μέσα στο γάμο και έτσι είναι πιο τολμηρές. Το 33,8% επιζητούν εραστές χωρίς αναστολές. Το 27,9% έλκονται περισσότερο όταν οι εραστές τους είναι επίμονοι και παθιασμένοι.

Νοικοκυρές: Έχουν αυτό που επιθυμούν. Οικογένεια, παιδιά και ένα σπίτι πάντα στην εντέλεια. Το πρόβλημα τους είναι ότι νιώθουν παραμελημένες και υποτιμημένες. Έλκονται από γιατρούς, γυμναστές και καλλιτέχνες με το 29% να προτιμάει τον πλατωνικό και παράνομο έρωτα με πάντα κυρίαρχο το συναίσθημα. Το 27,6% θέλει την αγκαλιά πριν και μετά το σεξ από τον εραστή ενώ το 24,3% επιθυμεί πολλά ερωτικά παιχνίδια και το 19,6% ακόμα και kinky σεξ.


* Πλήρωνε έλληνα άνδρα, σύζυγε και πατέρα, τα κερατιάτικα της συζύγου σου, μιας και το οικογενειακό δίκαιο ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να σε δικαιώσει!! 

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.